2012-04-10 08:18:37• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: A szerelem köti le minden energiáját

Napi horoszkóp április 10-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Tavaszodván a reménység és a készség is visszatért a szívébe. Rengeteg a tennivalója, de ehhez most a kellő erő is megvan önben. Ne halogassa hát, kápráztassa el a világot bátor ötleteivel, merész újításaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Kellemetlen helyzetbe kerülhet: olyan ismerőssel találkozhat, akit inkább kerülne. A találkozás mégis javára válhat, mert meglepő dolgok derülhetnek ki az illetőről. A végén még örülni fog a sorsnak, hogy ilyen helyzetbe hozta

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A szerelem köti le minden energiáját, ám mégsem szabadna megfeledkezni a kötelességeiről. A munkájára, s különösen a főnökével való kapcsolatára sem ártana jobban odafigyelnie. No meg az áskálódó pletykákra.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön a természet ölén érzi igazán jól magát: ha teheti, ápoljon saját kertet. Vagy legalább a szobanövényekben lelje örömét. A növényvilággal való foglalatoskodás visszahat a lelkére. A magokkal együtt önben is kicsírázik valami.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Reményei egyáltalán nem olyan megvalósíthatatlanok, mint amilyeneknek hiszi őket. Igaz, a sors sok korlátot állít fel önnek, de azok legalább annyira kapaszkodók, mint gátak. Tanuljon meg látni, értékelje át a helyzetét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ambiciózus és bátor, amire szüksége is lesz a mai napon. Új kihívások elé állítja a sorsa, és csak akkor veheti jól az akadályt, ha megvan hozzá a kellő lendület, kurázsi. De akkor aztán hatalmasat emelkedhet, hamarosan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne fojtsa el továbbra is az érzéseit: attól, hogy nem beszél róla, azok még nem szűnnek meg. És ha nem éli ki, akkor hamarosan fájó hiányként jelentkeznek majd. Néha a könnyeknek is utat kell engedni. A könny könnyít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ha gyomortáji fájdalmat érez, akkor az lehet, hogy nemcsak a munkahelyi stressznek köszönhető. Persze, sok minden zavarja mostanában, talán nem úgy mennek a dolgok, mint szeretné. Azért nem árt egy orvosi vizsgálat sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Sok új ötlete lehet arra vonatkozóan, mivel is szeretne foglalkozni a jövőben. Az élet mostanában folyamatos változás elé állítja önt, akárcsak másokat. Szerencsére, ön még akár élvezheti is a változást. Mindig új oldalát próbálja ki.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Talán kicsit merészebbnek kellene lennie. Ha az a terve, hogy meghódítsa a világot, akkor elő kell merészkednie a színfalak mögül. Ha úgy gondolja, hogy ön a legjobb, akkor erre visszaigazolást kell találnia a mások szemében.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Még csak most kezdődött el a hét, és ön máris fáradtnak érezheti magát. Talán ideje lenne zöldségekkel, vitaminkészítményekkel kényeztetni hervadó testét. Hogy ön is kinyílhasson, életre kelhessen a tavaszban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Pénzügyi gondok gyötörhetik a héten, ami szokatlanul harapóssá teheti önt a kedvesével való viszonyában. Talán még az is megfordul a fejében, hogy a társát okolja. Okos megbeszéléssel többre megy, mint haraggal.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: